Καθαρισμοί Τζακιών

Ο καθαρισμός της καμινάδας του τζακιού είναι μια υπηρεσία απαραίτητη για οποίον λειτουργεί το τζάκι του ιδιαίτερα συχνά. Η καπνοδόχος η οποία ξεκινάει από το τζάκι και τελειώνει στο υψηλότερο σημείο του σπιτιού, ανάλογα από το υλικό κατασκευής της (inox – ελλενίτ – σουν) μαζεύει ποσότητες αιθάλης στα τοιχώματα της (εύφλεκτο υλικό) με αποτέλεσμα όταν η ένταση της φωτιάς μέσα στην εστία είναι μεγάλη (συνήθως από πολλά ψιλά ξύλα) οι φλόγες που φτάνουν μέχρι και 1,5 m ύψος από την βάση του  τζακιού, αναφλεγούν την ήδη υπάρχουσα αιθάλη και μετά από 15 λεπτά περίπου η φωτιά επεκτείνεται σε όλο το μήκος της καπνοδόχου. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο θόρυβος που κάνει η καπνοδόχος είναι αρκετά τρομακτικός αφού οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται φτάνουν έως και τους 350º C. Η φωτιά μετά από 10 λεπτά περίπου σβήνει μονή της (προσπαθούμε πάντα να της ελαττώσουμε το οξυγόνο είτε κλείνοντας το κλαπέ, είτε κλείνοντας την πρόσοψη του τζακιού, αφού πρώτα έχουμε σβήσει τα ξύλα), αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο μέρος άκαυτης αιθάλης και ίσως σοβαρές ζημιές στα τοιχώματα της καπνοδόχου.


Η εταιρία μας με πολυετή πείρα στον τομέα αυτό, διαθέτει το πλέον εξειδικευμένο συνεργείο για τον καθαρισμό των καμινάδων και αναλαμβάνει τον καθαρισμό ακόμη και των πιο δύσκολων περιπτώσεων τζακιών, (καπνοδόχοι που φτάνουν τα 23 m μήκος, γωνίες με μηδενικές κλήσεις, γωνίες από σπιράλ κ.λ.π).
Με ένα πλήρη και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, ερχόμαστε στον χώρο σας ελέγχουμε την κατάσταση της καμινάδας σας και εφόσον κριθεί απαραίτητο, γίνεται εξ’ ολοκλήρου καθαρισμός της τόσο από το κάτω μέρος, όσο και από το επάνω, χωρίς την χρήση επικίνδυνων ουσιών και με 100 % τέλειο αποτέλεσμα χωρίς καμιά ατσαλιά στο χώρο που βρίσκεται το τζάκι και συνάμα στο σημείο που βρίσκεται το τέλος της καπνοδόχου. Επίσης, σας δίνονται οι απαραίτητες οδηγίες για την σωστή λειτουργία του τζακιού σας.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ