Η Decocamino Lainas αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με εταιρείες που διαθέτουν προϊόντα θέρμανσης πιστοποιημένα και πρωτοποριακά για την Ελληνική αγορά, με κύρια χαρακτηριστικά την μεγάλη απόδοση και την ασφάλεια, την αισθητική και την ποιότητα, καθώς επίσης σας προσφέρει σύγχρονες κατασκευαστικές λύσεις σε επενδύσεις τζακιών και διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με διακοσμητικά και φυσικά πετρώματα.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε εστίες τζακιών κάθε τύπου, όπως ενεργειακές, αερίου, βιοαιθανόλης, εστίες καλοριφέρ, όλες εισαγωγής -  ευρωπαϊκών προδιαγραφών και με την πιστοποίηση ποιότητας των γνωστότερων εταιριών, όπως SUPRA, FLAM, M-Design, TRAFORART, LINEA VZ, BEFκ.α.

Διαθέτουμε επώνυμες ενεργειακές ελληνικές εστίες αρίστης ποιότητας καθώς επίσης αναλαμβάνουμε την κατασκευή χειροποίητων εστιών, με εγγύηση αρίστης λειτουργίας και με όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές και υλικά, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες κατασκευαστικές απαιτήσεις κάθε χώρου.

Στην έκθεσή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε σόμπες από μαντέμι εισαγωγής και ελληνικές, καύσης ξύλου και pellet, σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλών σχεδιαστικών προδιαγραφών, ιδανικές για κάθε χώρο.

Επίσης έχουμε λύσεις θέρμανσης με λέβητες pellet, οικονομικούς, οικολογικούς και πολυλειτουργικούς και κυρίως εύκολους στην εγκατάσταση.

Μπορείτε να επιλέξετε ετοιμοπαράδοτα barbeque από την μεγάλη συλλογή μας ή αν οι ανάγκες του χώρου σας το απαιτούν, αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς την καλύτερη εργονομική λύση συστήματος barbeque, προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.

Υπάρχει επίσης στη διαθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ, προστατευτικά και διακοσμητικά τζακιού, που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και όλα τα γούστα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ